Εμείς

Home / Εμείς

H EcoGaia Farm γεννήθηκε το 2015!

Είμαστε ο Αλέξανδρος και η Νατάσα, δύο φίλοι που αφήσαμε τον τομέα της πληροφορικής για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τα κτήματά μας και να ασχοληθούμε με τον πρωτογενή τομέα! Στόχος μας να προσφέρουμε τροφή υψηλής ποιότητας χωρίς την χρήση χημικών και λιπασμάτων. Αυτή την τροφή που θέλουμε και τρώμε και εμείς!

Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία

Η Κ.Υ.ΓΕΩ. είναι μια άμεση συνεργασία βασισμένη στν ανθρώπινη σχέση μεταξύ καταναλωτών και παραγωγών. Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της σχέσης είναι η αμοιβαία δέσμευση ανταλλαγής χρημάτων ή εργασίας με τρόφιμα για μια εκτεταμένη περίοδο που μπορεί να διαρκεί μερικούς μήνες, μια καλλιεργητική περίοδο ή ένα χρόνο.

Είπαν για Εμάς …

Top quality, difficult to find elsewhere. 100% organic products that taste sooo good. Excellent service, well done guys!!!

Olga Mourogianni

I try to eat locally grown organic food as much as possible – it’s the best for me. I really like your tasty vegetables.

Delphine Tsesmelis

muy buenos productos con buen sabor! la calidad de sus productos es muy buena. Se nota que son productos de la tierra….naturales. Se notan en el paladar. Las mermeladas son excepcionales…buena textura y sabor fresco. Muy recomendable.

Pablo Molina

Designer

προϊόντα φτιαγμενα με αγαπη και δημιουργικοτητα.πάνω απ’ όλα χωρίς χημικά και λιπάσματα.

Dimitris Christodoulopoulos

Γιατί να μας στηρίξετε?

Η προσαρμογή στο ήδη υπάρχον βιομηχανικό διατροφικό μοντέλο δεν αποτελέι λύση. Πρέπει να αρχίσουμε να χτίζουμε τα δικά μας τοπικά διατροφικά συστήματα. Να δημιουργούμε μικρής κλίμακας πολυκαλλιέργειες που αναπτύσσονται με παραδοσιακές, μη-εντατικές μεθόδους. Η απάντηση στο ζήτημα της τροφής είναι η επανασύνδεση όλων, καλλιεργητών και καταναλωτών με τη γή, το περιβάλλον και τον τρόπο που παράγεται η τροφή.